Anar directament a les notícies
La Vall d'Uixó Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Maria Educació 21 Apr 2015
Que el Rosario Pérez no es faça d'una línia, en fan falta dos! I volem d'una vegada que l'Honori torne a ser un institut amb condicions.
Rafa 29 Mar 2015
Revisión de los impuestos en la Vall considerablemente mas altos que en ciudades como Castellón o Valencia.
Miquel Cultura 4 Feb 2015
Fer un concurs per intervenir el bou de la rotonda que tant ens indignifica com a poble i convertir-lo en un Bull-Parade a l'estil de: http://www.cowparade.com/
Frank Matey Participació 5 Dec 2014
Creo que hay que crear un proyecto global de ayuntamiento ONLINE, o 2.0 . Un proyecto que informe a los vecinos, que permita a los vecinos comunicarse fácilmente con el ayuntamiento, trasladando inquietudes, peticiones vecinales, desperfectos en zonas públicas, ideas, etc.. En definitiva el pueblo necesita un ''Community Manager'' que lleve a buen puerto una estrategia de comunicación en RRSS. Y por que no crear una red social local.
FrankSe puede usar la aplicación libre: Democracia en red -> http://democraciaenred.org/ el 29 Dec 2014 a les 01:19
Vecina Octavi Ten Urbanisme 4 Dec 2014
Hay alguna posibilidad de plantar árboles y dignificar la calle Octavio Ten?
Ferrer Cultura 4 Dec 2014
Recuperar i impulsar les històriques Fogueres de Sant Joan de la Vall, amb les fogueres i els sopars de carrer que s'han fet durant segles i que s'han perdut recentment.
Ferrer Urbanisme 4 Dec 2014
Quan l'explanada on es troba ara l'IES Honori Garcia quede lliure, convertir l'espai en una zona de concerts polifuncional. Un espai on també es puguen fer trobades, festes del poble, etc.
M 4 Dec 2014
Impulsar l'agenda cultural amb activitats per a totes les franges d'edat. Hi ha poques ofertes per als xiquets, per als joves i per als més majors. Pense que caldria millorar la regularitat de les activitats i que, durant tot l'any, tot el món puguera participar activament en la vida del poble.
M Benestar 4 Dec 2014
Recuperar l'empresa municipal de recollida de fem i fer un pla adaptat a les necessitats concretes de La Vall que impliquen el manteniment i neteja dels parcs infantils, caques de gos, millora en la gestió i ús del reciclatge, etc. Així no dependriem d'empreses que només busquen guanyar diners en detriment, moltes vegades, de la qualitat del servei. Caldria també que aquesta empresa municipal estiguera ocupada al 100% per gent del poble, amb el perfil adient, i recuperada de l'atur. Crec que caldria tindre especial cura també per a ocupar als aturats de llarga durada.
Daniel Participació 3 Dec 2014
Modernitzar la web de l'Ajuntament i de tota l'administració local. Dotar als portals webs propietat de l'ajuntament d'un disseny simple i de fàcil us. Transparent i per al servei dels ciutadans, on es puguen fer tots els tràmits des de casa amb facilitat.
MCrec que això és necessari. La web de l'ajuntament deixa molt que desitjar, la informació costa molt de trobar i la ''interfaz'' amb l'usuari és horrorosa. Falta també molta informació i alguna... Mostra més el 4 Dec 2014 a les 11:51
Mostra més propostes
css.php