TREBALL FRONT A MENTIRES

Article aparegut al diari Mediterráneo el 14 de maig de 2018

Tota la setmana passada, la gent que formem Compromís per la Vall hem hagut d’estar sentint una mentida una i altra volta. Els portaveus del PP local han aprofitat qualsevol mitjà de comunicació i no han parat de dir que la gent de Compromís deu diners a l’Ajuntament. Això és fals, però ells pareix que a força de repetir una mentida esperaven que es convertira en veritat. Ara bé, quan davant de les falsedats es presenten les proves per desmuntar-les, fins i tot els representants del PP de la Vall han hagut de reconèixer que nosaltres no devíem ni un euro al nostre Ajuntament.

Açò concorda amb l’atac que se li ha fet al Bloc, un dels membres de Compromís, des de la direcció del PP regional. També més embolics, més mentides, més ganes d’enredrar. Ja ho ha explicat Enric Morera, president de les Corts Valencianes, tot ganes de marejar i cap veritat. La demostració: el jutjat ha desestimat la denúncia i no hi ha cap imputació, tal com ho testimonia el Tribunal Superior de Justícia. Açò em fa pensar si Bonig i Clavell, representants del més ranci del PP valencià, no han començat a agarrar-li por electoral a Compromís i fan una campanya contra nosaltres, tot i que siga sense raons i amb falsedats. Pareix que esta siga la nova dinàmica dels populars, com no saben fer oposició i no tenen propostes pels nostres pobles, l’únic que els queda és embolicar i intentar desestabilitzar a qui estem treballant. Doncs ja els avise que eixa estratègia els eixirà malament, perquè davant de les seues enrabiades, anem a seguir treballant de valent.

 

Tant se val que arreglem un poliesportiu com fa el meu company Higi Daniel, com que accelerem la construcció d’escoles gràcies al pla Edificant del conseller Marzà. Tant se val que ajudem a millorar el servei de neteja a la Vall d’Uixó, com que tornem a obrir les emissions de la televisió en valencià. Tant se val que es remunicipalitzen serveis com el de parcs i jardins, com l’augment en polítiques d’ocupació gràcies al treball de Rafa Climent a la Conselleria d’Economia.

Qualsevol cosa que fem, la gent que estem a Compromís, ho farem de forma honrada i amb esperança de millorar la vida de tots els nostres veïns.

 

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/opinion/menys-mentides-i-mes-treball_1146815.html

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *