CADIRES BUIDES

Des de Compromís per la Vall volem comentar la nostra indignació amb una qüestió que, potser, ha passat desapercebuda, però que a nosaltres ens ha irritat. Resulta que la setmana passada es va convocar un ple extraordinari per a resoldre 8 al·legacions en referència a  una modificiació pressupostària que ja s’havia aprovat. El plenari va durar 5 minuts. 5 minuts! Per què?
La política, senyors del PP, no es fa a Facebook. La política es fa a les institucions quan toca.
Simplement perquè ni Òscar Clavell ni E Vicente Ruiz es van presentar. Però és que CAP membre del Partit Popular va fer ús de la seua paraula. La situació va ser surrealista. No sabem per a què estan la resta de regidors populars, però el cas és que ells dos no estaven i la resta no van obrir la boca. I això que una part de les al·legacions eren seues! I com els regidors tenen una assignació per plenari, el PP es va endur uns 600€ per esta farsa.
Vaja per davant que creiem necessari les atribucions econòmiques per actes polítics. Evidentment, cal cobrar per treballar. Molts dels que exercixen càrrecs polítics a l’Ajuntament tenen altres feines que han d’abandonar per assistir a comissions i plenaris, cosa que cal retribuir. Si no, només els rics i els polítics professionals es podrien dedicar a açò.
Però el problema és que si algú insistix a convocar un plenari per a presentar al·legacions a una modificació ja aprovada, el mínim que pot fer és justificar eixa convocatòria. Això és el que ens ha indignat de la decisió del PP. Com que Clavell i Vicente Ruiz no estaven, ningú va defensar les al·legacions. Per què estan la resta, doncs? Per què calia este plenari?
La política, senyors del PP, no es fa amb webs per a denunciar als mestres ni a Facebook. La política no és compartir una notícia que han enviat ells mateixos al Mediterráneo. La política es fa a les institucions quan toca.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *