CUIDEM EL NOSTRE ENTORN

Els conreus de secà actuen com a tallafocs naturals. Però quan les parcel·les no estan cuidades, són un focus de propagació d’incendis. Per això, abans que comence l’època estival, Ferran Daròs s’ha implicat activament en un programa de neteja de les zones properes al nucli urbà. Gràcies a este pla, que impulsa la Generalitat i té la col·laboració de la Diputació, a més de tractar de controlar millor possibles incendis, també s’han creat llocs de faena.

Des que es va crear Compromís per la Vall vam tindre un lema: el terme també és poble. Anava amb la nostra sensibilitat cap al medi ambient i l’entorn. I ara, des de l’Ajuntament, demostrem que complim.

http://actualitatdigital.com/2018/05/04/las-brigadas-forestales-limpian-la-zona-periurbana-de-la-vall/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *