RESUM DEL MES DE FEBRER

COL·LABORACIÓ, TREBALL, COMPROMÍS.

Compromís es caracteritza per ser capaç de gestionar bé els recursos públics allà on governa i per saber arribar a acords. Per això estem tan orgullosos de participar en un govern local que en les darreres setmanes ha donat notícies magnífiques, no sols pel seu treball individual, sinó per la capacitat de col·laborar amb totes les institucions, independentment del color polític que les encapçalen.

En eixe sentit, hem conegut iniciatives que impulsen l’ocupació, com les ajudes de Conselleria per a polígons industrials a tota la comarca o l’augment del personal destinat a l’orientació laboral al poble. Però també ens enorgullim d’haver pogut participar en un parell d’iniciatives que són bàsiques per a la nostra manera d’entendre l’acció política: hem presentat el projecte per a la zona verda que anirà damunt del pàrquing del Polígon 3 i hem presentat les activitats musicals i culturals que acompanyaran la Festa per la Llengua, que torna al nostre poble després de massa anys d’absència.

UN POBLE NET I SOSTENIBLE

El nostre regidor Ferran Daròs, des de la Regidoria de Medi Ambient i des d’Agricultura, està transformant radicalment el funcionament d’estes àrees. En primer lloc, perquè s’ha aconseguit que l’empresa de neteja complisca i així li ho hem d’agrair. Durant la celebració del Mig Any Fester, la seua tasca va ser impecable, netejant en poques hores el gran desplegament d’esta festa.

Però a més, perquè ens prenem seriosament el nostre entorn. Tot el terme està sent objecte d’una especial atenció des de les nostres regidories. Avancem, per exemple, en la formació que permetrà que la policia controle a través de drons els robatoris i els abocaments il·legals al camp.

També avancem en l’adequació dels camins rurals. Molts, oblidats durant anys, estaven en un estat preocupant i per això anunciarem al llarg del mes de març els projectes que permetran posar formigó i arreglar els llocs més transitats. Demostrant la nostra capacitat de diàleg entre insitucions i partits, hem aconseguit que a la faena dels treballadors locals s’afegisca la brigada provincial que ens permetrà netejar zones properes a les carreteres.

TURISME I PATRIMONI

Tal com entenem el turisme des de la nostra regidoria, la nostra tasca no es limita simplement a viure de les Coves. Per eixe motiu, posem en valor el nostre patrimoni històric per fer que la Vall estiga més bonica i que els nostres racons històrics siguen llocs amb encant. A la feina feta les últimes setmanes amb la restauració de fonts com les de la Mercé o la font de Julià, hem afegit ara la renovació d’un dels punts neuràlgics del poble: la font de l’Àngel.

I com història i Turisme s’agafen de la mà, Higi Daniel va poder donar a conéixer una altra oferta turística que s’afegix al ventall dels últims temps: la millora de les sendes de la línia XYZ, part fonamental de la nostra història, que s’ha senyalitzat amb cartells informatius i que hem volgut presentar amb una marxa oberta a tots.

ESPORT I OFERTA LÚDICA

Pareix que ha passat molt, però volem reiterar la felicitació al nostre regidor Higi Daniel per recuperar la Gala de l’Esport, que va reconéixer la tasca dels clubs locals en un esdeveniment que va omplir el centre cultural Leopoldo Peñarroja. I per demostrar que la seua faena no para, ha donat a conéixer noves inversions en equipament esportiu que permetran a les Penyes de futbol gaudir d’un magatzem per guardar el seu material d’entrenament.

Ja per últim, recordar que la Regidoria de Joventut demostra el seu compromís amb la seguretat, les tradicions i l’oci oferint l’autobús que connectarà els joves vallers amb les festes de la Magdalena, amb uns preus assequibles i uns horaris variats.

En definitiva, podem assegurar que continuem menejant tots els fils que ens permeten, d’una manera modesta però segura, millorar la vida dels vallers.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *