EL NOSTRE MES DE MARÇ

ACOSTUMANT-NOS A LES COSES BONES

Ens estem acostumant que les coses vagen millor i en Compromís estem orgullosos de participar en el canvi. Mentres altres es perden en batalles, en judicis, en banderes o en caixes B, a la Generalitat i a l’Ajuntament de la Vall les coses comencen a funcionar com toca. Perquè ara els valencians no hem de pagar els medicaments que ens fan falta, perquè les ajudes a la dependència van en augment, perquè els instituts es construïxen, els mestres tenen substituts…

UN ENTORN NET

I a la Vall, des de la nostra modesta posició, anem en sintonia amb este canvi. Fixeu-vos, si no, en una de les nostres regidories més importants: medi ambient. Quan vam arribar al govern, la neteja, els contractes, les brigades… tot era un maldecap. Observeu com ha millorat ara la situació: amb una empresa a la qual fem complir la feina i amb una brigada de parcs i jardins que torna a ser pública. Només esta decisió farà que l’ajuntament estalvie 100.000 euros a l’any i que 6 persones hagen sigut contractades a través d’una borsa d’ocupació en un procediment clar.

També el medi rural és objecte de la nostra preocupació, i per això volem dedicar unes línies mensuals a recordar els passos que Fernando Daròs realitza en este àmbit: 63.500 € seran destinats a un ambiciós pla de millora de camins rurals que inclouran el Camí de Ruel, el de les Clotaes, el de Pla de Rius o la travessia entre Pla de Rius i Cerverola. Recordeu quan tot el nostre terme estava en estat d’abandó? Ens este acostumant a cuidar el nostre entorn i és bona notícia.

http://www.castelloninformacion.com/la-vall-duixo-caminos-rurales-fernando-daros/

TURISME I EDUCACIÓ DE QUALITAT

De fet, la millora del nostre terme implica també un benefici pràctic. Guanyem en patrimoni ambiental i, per tant, turístic. Així ho demostren les més de 150 persones que van seguir la nostra marxa guiada per la senda de la línia XYZ, amb la qual recuperem memòria, patrimoni i oferim activitats d’oci de qualitat. Un turisme intern que també va gaudir del dia especial de Sant Josep, amb invitacions a visitar les coves per a les més de 100 Fines, Joseps i Pepes que van entrar amb la promoció del dia 19.

I és que ara assumim com a normals actuacions que fa tres anys pareixien una quimera. Quan els pares demanaven comptar amb una escoleta pública de Nadal i Pasqua, pareixia que somiaven rotllos. I enguany hem pogut presentar una oferta rica, ampliada amb l’escoleta multiesportiva de Pasqua. Com deia el Regidor d’Esports, Higi Daniel, els xiquets entre 8 i 12 anys disfrutaran del millor de l’esport: l’activitat i la socialització en grup a través d’una oferta variada d’activitats i excursions.

ESPORT I OCI AMB UN SOMRIURE

Però no només l’esport infantil es veu beneficiat. També hem aconseguit racionalitzar i aclarir els nostres convenis amb els clubs de futbol. Centenars de xiquets i xiquetes, moltes famílies, han estat beneficiades pels més de 200.000 euros que s’han invertit durant la legislatura en la millora dels terrenys de joc, magatzems i vestidors dels camps de futbol, als quals cal sumar la creació d’un nou magatzem a la pista d’atletisme i d’altres millores en les nostres instal·lacions.

L’oferta lúdica i esportiva del mes es va completar amb la 3a edició del Food Truck, que va sortejar el fred i l’aire per convertir-se ja en una cita obligada de la nostra primavera. I no tardarà molt a tornar una altra cita divertida que atraurà els joves: ja en sabreu més, però els zombies envairan el poble.

En definitiva, volem que mireu el nostre poble amb alegria. D’altres aniran tapant les seues vergonyes amb falses polèmiques, amb postveritats confuses. Però des de Compromís volem continuar espentant perquè este poble faça passos avant. La renovada imatge de l’ajuntament no és sols un canvi de logo o un edifici més bonic. És un símbol de com, poquet a poquet, creem un poble per a les persones. I estem contents que, entre tots, ens estiguem acostumant a eixa nova perspectiva.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *