ANÀLISI DE LES ELECCIONS

Tots teníem tantes ganes de fer fora el PP del Govern Central que vore les banderes blaves cantant «Yo soy español, español, español», «Sí se puede» i «Que viva España» ens havia tocat la moral. Vam recordar aquells diumenges electorals que créiem oblidats i ens vam tornar a preguntar: «Però què més cal perquè la gent els deixe de votar? Quants casos més de corruPPció?»

La resposta, en canvi, la tenim a casa. PP i C’s s’han quedat pràcticament igual que estaven al desembre i, en canvi, l’esquerra, com sempre que es veu guanyadora, va deixar de votar. El que a nosaltres ens va és la dificultat, les enquestes que ens ignoren, les campanyes en contra. Després d’un període en què ho hem donat tot perquè poguera haver-hi  canvi, en què la coalició on anàvem sempre cresquera en vots, tenim una bona notícia: tindrem 3 anys per a governar, fer coses, sense més campanyes ni eleccions.

Com a Compromís estem a la Generalitat i a l’ajuntament de la Vall. També a l’Europarlament i al Senat. Tenim quatre diputats al Congrés. Estem com mai, amb la nostra marca, la del somriure taronja. I ara volem que vos sentiu orgullosos de ser el que som. Que ningú relacione mai més «valencià» amb «corruPPció».

Compromís som els de Marzà i Oltra; els que han fet fora als de Taula i els Ferraris; els que vam denunciar les visites del Papa i les irregularitats de l’accident del Metro; Compromís som els que tornaran a obrir Canal 9

I Compromís per la Vall és el que donarà guerra als que enterraven morts falsos o feien les seues martingales amb els terrenys per a hospitals.

Si un problema hem tingut en estes eleccions, és que molta de la gent que ens havia de votar s’ha quedat a casa. OK! Ho hem pillat. Tornarem a donar canya, ens deixarem la pell per fer-los la vida impossible a ells. Ens espremerem fins a l’última gota perquè vos sentiu representats per la nostra gestió.

Ara més que mai, necessitem el vostre COMPROMÍS!IMG_20160626_231753 IMG-20160627-WA0011

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *