Compromís per la Vall presenta les novetats al seu local amb un acte obert amb diputats i congressistes

Compromís per la Vall  ha organitzat un acte per al pròxim dissabte 4 de juny en què presentarà les novetats a la seua seu local. L’acte serà obert i comptarà amb la presència de la diputada a Corts Mònica Àlvaro, la congressista Marta Sorlí i el senador Carles Mulet. Els actes començaran a les 11 amb la inauguració de les novetats del local. A les 12’30 es farà una visita a les Coves de Sant Josep. Tot seguit, a les 14’30, tindrà lloc un dinar (per al qual cal reservar plaça) i els actes acabaran a les 17 en un acte públic a la Plaça Espanya.

Per a Jordi Julià, segon tinent d’alcalde de la població, «sempre ens hem pres com una obligació la presència dels representants als que hem triat en eleccions anteriors . No ens ha agradat mai que vinguen alts càrrecs només per a campanya, sinó que volem que aquells a qui hem votat vinguen a la Vall a parlar amb els ciutadans. Per això portem un representant de cada administració on tenim presència».

Segons la portaveu de la formació, Esther Paulo, “vam començar en el local de l’avinguda Sud-Oest com un lloc provisional, però la ubicació s’ha consolidat com a referent per als nostres simpatitzants i ara és un local reconeixible”. Per a la portaveu valencianista, els canvis eren necessaris ja que “necessitàvem adaptar-nos a les circumstàncies actuals de la coalició: no som el mateix el col·lectiu que va nàixer fa poc més de quatre anys. El grup actual té  dos regidors i forma part del govern municipal. Calien unes instal·lacions amb sala de premsa, sala de reunions, despatxos, informació per al ciutadà…

El secretari local de Compromís per la Vall, Mario López, destacava que «s’ha intentat renovar l’aspecte de la seu, s’ha repintat amb els colors taronja del nostre partit i s’ha modernitzat el seu aspecte exterior. A més, la presència de càrrecs nacionals ens confirma que la Vall és vista com a un referent en el procés de canvi que viu el País Valencià. En poc més d’un any hem demostrat que, fent les coses bé, de manera oberta i clara, amb una política per a les persones, es pot canviar la terrorífica herència que ens havien deixat els governs de dretes».

La renovació de la seu es produeix just abans d’una campanya electoral on Compromís per la Vall, dins de la coalició A la valenciana, pretén convertir-se en l’opció més votada a nivell local.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *