Compromís-Podemos celebrarà hui el seu acte central de campanya a la Vall d’Uixó

La coalició Compromís-Podemos celebra hui divendres 11 el seu acte central de campanya a la localitat de la Vall d’Uixó. L’acte tindrà lloc al col·legi públic Ausiàs March a les 19h.

L’acte comptarà amb pesos pesants de les dos formacions com el Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, la diputada a Corts Cristina Cabedo i els principals candidats de la coalició a les diferents cambres. Marta Sorlí, Pau Sancho, Clàudia Varella com candidats al Congrés; i Jordi Navarrete i Emilia Sánchez-Pantoja com a candidats al Senat.

El coordinador de campanya a la Vall d’Uixó, Mario López, assegura que l’aposta de la coalició és forta: “Sabem que, per primera vegada, Compromís-Podemos trencarà l’històric bipartidisme a les comarques de Castelló, però a més ens proposem convertir-nos, a nivell local, en la segona força política de la Vall d’Uixó. Això suposaria un tomb per a la política local”.

Jordi Julià, regidor de Compromís per la Vall a la localitat, assegurava que la campanya està sent tot un èxit: “La sensació és que el PP, amb les dates que va triar per convocar les eleccions, volia desmobilitzar a la gent. Però s’ha produït un efecte rebot i cada acte de la campanya s’està seguint amb entusiasme per la ciutadania”.

Per la seua banda, Òscar Langa, de Som la Vall, assegurava que actes com el dinar popular de dilluns passat amb el diputat Marc Pallarés i els senadors Carles Mulet i Pilar Lima demostren que, en una campanya tan televisiva com esta, estem baixant al carrer perquè la gent conega les propostes i senta l’olor de remuntada”.

Els pròxims dies, la coalició també té previst organitzar la projecció de B: la pel·lícula dels papers de Bárcenas, així com l’organització d’un autobús per acudir a l’acte central de València del dia 18, on s’espera la intervenció de Pablo Iglesias, Mònica Oltra, Joan Baldoví i Ada Colau entre altres.cartell_acte

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *