Compromís per la Vall ratifica en assemblea el nou pacte de progrés per a la localitat

L’assemblea de Compromís per la Vall que es va celebrar divendres 12 va aprovar la proposta del pacte de progrés que governarà la Vall els pròxims quatre anys. Els dos regidors de la coalició (Jordi Julià i Fernando Daròs) van explicar els punts bàsics de l’acord i van repassar com es van produir les negociacions que s’han mantingut en les darreres setmanes. A continuació, l’assemblea va recolzar per unanimitat la proposta que donarà lloc a la investidura que se celebrarà el dissabte a l’Ajuntament de la localitat.

 

Jordi Julià mostrava el seu entusiasme pel recolzament d’afiliats i simpatitzants, però també dels ànims dels veïns vallers durant aquestes setmanes: “l’assemblea ha estat en tot moment al corrent de les trobades que féiem i hi havia consens en les línies mestres que havíem de defensar. A partir d’ací, la resta eren detalls que calia polir per assegurar la màxima pluralitat en el nou ajuntament. La gent ens demanava un gir, i això és el que hem aconseguit”.

 

Per la seua banda, Fernando Daròs va indicar que Compromís per la Vall ha sigut clau en la conformació del nou govern local: “Veníem amb les maletes buides, sense rancors anteriors, però amb un objectiu molt clar: un pacte d’esquerres estable amb les millors persones possibles. Estic convençut que sense Compromís per la Vall no haguera sigut tan fàcil fer aquest pacte”. Segons paraules del nou regidor, l’important no eren les proporcionalitats, sinó la pluralitat, l’enriquiment del projecte comú.

 

Pel que fa a l’acció de govern, Julià ha dit que el programa conjunt i les diferents àrees es coneixeran en els pròxims dies, però destacava la importància de posar-se a treballar des de demà mateix, sense revenges, per al bé del poble. “Sabem que no serà una legislatura fàcil. Una perquè el PP ja té preparades les crítiques abans fins i tot de començar. Però sobretot, perquè la feina que queda per davant és la d’alçar un poble i recuperar la societat vallera que volem. No hi ha receptes màgiques, però sí moltes ganes de fer-ho bé.”

 

Compromís per la Vall ratifica en asamblea el nuevo pacto de progreso para la localidad

 

La asamblea de Compromís per la Vall que se celebró el viernes 12 aprobó la propuesta del pacto de progreso que gobernará la Vall los próximos cuatro años. Los dos concejales de la coalición (Jordi Julià y Fernando Daros) explicaron los puntos básicos del acuerdo y repasaron cómo se produjeron las negociaciones que se han mantenido en las últimas semanas. A continuación, la asamblea apoyó por unanimidad la propuesta que dará lugar a la investidura que se celebrará el sábado en el Ayuntamiento de la localidad.

 

Jordi Julià mostraba su entusiasmo por el apoyo de afiliados y simpatizantes, pero también los ánimos de los vecinos valleros durante estas semanas: “la asamblea ha estado en todo momento al corriente de los encuentros que hacíamos y había consenso en las líneas maestras que teníamos que defender. A partir de ahí, el resto eran detalles que había que pulir para asegurar la máxima pluralidad en el nuevo ayuntamiento. La gente nos pedía un giro, y esto es lo que hemos conseguido”.

 

Por su parte, Fernando Daròs indicó que Compromís per la Vall ha sido clave en la conformación del nuevo gobierno local: “Veníamos con las maletas vacías, sin rencores anteriores, pero con un objetivo muy claro: un pacto de izquierdas estable con las mejores personas posibles. Estoy convencido de que sin Compromís per la Vall no hubiera sido tan fácil hacer este pacto”. Según palabras del nuevo concejal, lo importante no eran las proporcionalidades, sino la pluralidad, el enriquecimiento del proyecto común.

 

En cuanto a la acción de gobierno, Julià dijo que el programa conjunto y las diferentes áreas se conocerán en los próximos días, pero destacaba la importancia de ponerse a trabajar desde mañana mismo, sin revanchismos, para el bien del pueblo. “Sabemos que no será una legislatura fácil. Una porque el PP ya tiene preparadas las críticas antes incluso de empezar. Pero sobre todo, porque el trabajo que queda por delante es la de levantar un pueblo y recuperar la sociedad vallera que queremos. No hay recetas mágicas, pero sí muchas ganas de hacerlo bien.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *