Mónica Oltra dóna suport a Jordi Julià

La Vall d’Uixó. 5 de maig de 2015.

JORDIOLTRA2015SER JORDIOLTRA2015Mónica Oltra, la candidata a presidenta de la Generalitat Valenciana per part de Compromís, ha visitat durant el matí de dimarts la Vall d’Uixó. Durant la seua visita Mónica Oltra, que ha sigut la diputada més treballadora de la legislatura, s’ha interessat per l’estat de l’educació i la sanitat de la Vall d’Uixó, poble per al qual ha reclamat diverses millores des del seu treball com a diputada a Corts Valencianes.

En opinió de Mónica Oltra cal que el canvi arribe també a la Vall per posar fi a destrellats com que mentre cauen a terra, de vegades literalment, les escoles i instituts públics el govern local projecte “regalar terrenys de més de 4.000.000 € per a construir un institut privat totalment sostingut amb diners públics”. Davant la promesa electoral del PP de la Vall de construir un hospital, promesa que ve repetint-se des del passat mil·lenni, Oltra ha afirmat que “el PP només és capaç de fer promeses que sap que no va a complir. Davant això des de Compromís apostem per un govern humil, que intente solucionar els problemes de les persones, que siga sincer i transparent i que no es construïsca a base de mentires”.

Per a la candidata de Compromís ha arribat l’hora de Compromís a la Vall i a la Generalitat, i ha mostrat el seu suport al candidat a l’alcaldia, Jordi Julià: “els valors de Compromís són els valors que es necessiten ara. Els que aposten per un canvi de model productiu, que faça que la nostra terra siga de nou un lloc de creació i innovació, creant faena als nostres pobles. Front a la incertesa d’algunes opcions, Compromís oferix la certesa del treball, les mans netes i la transparència. I a la Vall qui encarna eixos valors és la llista que encapçala Jordi Julià. Una persona treballadora, que sempre ha estat al costat de les necessitats de les persones, una persona que aposta per l’esquerra moderna, el valencianisme integrador i l’ecologia com a motors del canvi que la Vall necessita, però sobretot una persona que estima el poble de la Vall i la seua gent”.

Mónica Oltra apoya a Jordi Julià

La Vall d’Uixó. 5 de mayo de 2015.

Mónica Oltra, la candidata a presidenta de la Generalitat Valenciana por parte de Compromís, ha visitado durante la mañana de martes la Vall d’Uixó. Durante su visita Mónica Oltra, que ha sido la diputada más trabajadora de la legislatura, se ha interesado por el estado de la educación y la sanidad de la Vall d’Uixó, pueblo para el cual ha reclamado varias mejoras desde su trabajo como diputada a Cortes Valencianas.

En opinión de Mónica Oltra hace falta que el cambio llegue también a la Vall para poner fin a sinsentidos cómo que mientras caen a tierra, a veces literalmente, las escuelas e institutos públicos el gobierno local proyecte “regalar terrenos de más de 4.000.000 € para construir un instituto privado totalmente sostenido con dinero público”. Ante la promesa electoral del PP de la Vall de construir un hospital, promesa que viene repitiéndose desde el pasado milenio, Oltra ha afirmado que “el PP sólo es capaz de hacer promesas que sabe que no va a cumplir. Ante esto desde Compromís apostamos por un gobierno humilde, que intente solucionar los problemas de las personas, que sea sincero y transparente y que no se construya en base de mentiras”.

Para la candidata de Compromís ha llegado la hora de Compromís a la Vall y a la Generalitat, y ha mostrado su apoyo al candidato a la alcaldía, Jordi Julià: “los valores de Compromís son los valores que se necesitan ahora. Los que apuestan por un cambio de modelo productivo, que haga que nuestra tierra sea de nuevo un lugar de creación e innovación, creando trabajo en nuestros pueblos. Frente a la incertidumbre de algunas opciones, Compromís ofrece la certeza del trabajo, las manos limpias y la transparencia. Y en la Vall quien encarna esos valores es la lista que encabeza Jordi Julià. Una persona trabajadora, que siempre ha estado junto a las necesidades de las personas, una persona que apuesta por la izquierda moderna, el valencianismo integrador y la ecología como motores del cambio que la Vall necesita, pero sobre todo una persona que ama el pueblo de la Vall y su gente”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *