Compromís obrirà dissabte 31 de gener seu a la Vall d’Uixó

La Vall d’Uixó. 26 de gener de 2015.

seuCompromisCompromís per la Vall obrirà dissabte 31 a les 20:30 seu local a la Vall d’Uixó, el local estarà situat a l’avinguda Sud-Oest núm. 7 i comptarà amb un horari d’obertura a la ciutadania. El candidat a l’alcaldia per Compromís, Jordi Julià, ha manifestat que “la seu de Compromís estarà sempre oberta per aquelles persones que tinguen ganes de canviar la Vall de veritat. D’acabar amb el joc de cadires. De portar un canvi real a la Vall”.

Les enquestes col·loquen a la formació de l’esquerra valenciana en creixement mentre que altres opcions veuen perdre suport, és per això que, segons Julià “Compromís ha d’estar present al nostre ajuntament com estarà present al proper govern de la Generalitat. Perquè Compromís és la marca dels quasi 500 càrrecs públics i de zero imputats. És la marca dels que defensen acabar amb el robatori que patim els valencians mane qui mane a Madrid. És la marca de la gent que duu temps lluitant i partint-se la cara pel progrés i per acabar amb la corrupció”.

Des de Compromís per la Vall han volgut assenyalar la importància d’aconseguir que l’Ajuntament vire a l’esquerra i d’acabar amb les polítiques del Partit Popular, que només beneficien a uns pocs. El candidat a l’alcaldia per Compromís ha afirmat que “cal política social. Dedicar-nos a la gent que ho està passant més mal. I cal que el canvi vinga de la mà de mans lliures i de mans netes com les de Compromís per la Vall”.

Compromís per la Vall convida a tot aquell que vulga lluitar honestament pel canvi a la inauguració, que serà dissabte 31 a les 20:30. Abans es realitzaran les votacions de les primàries per a triar candidats de Compromís a les Corts. Més de 100 persones entre afiliats i simpatitzants votaran a la Vall.

Compromís abrirá sábado 31 de enero sede en la Vall d’Uixó

La Vall d’Uixó. 26 de enero de 2015.

Compromís per la Vall abrirá sábado 31 a las 20:30 sede local en la Vall d’Uixó, el local estará situado a la avenida Suroeste núm. 7 y contará con un horario de apertura a la ciudadanía. El candidato a la alcaldía por Compromís, Jordi Julià, ha manifestado que “la sede de Compromís estará siempre abierta por aquellas personas que tengan ganas de cambiar la Vall de verdad. De acabar con el juego de sillas. De traer un cambio real a la Vall”.

Las encuestas colocan a la formación de la izquierda valenciana en crecimiento mientras que otras opciones ven perder apoyo, es por eso que, según Julià “Compromís tiene que estar presente a nuestro ayuntamiento como estará presente en el próximo gobierno de la Generalitat. Porque Compromís es la marca de los casi 500 cargos públicos y de cero imputados. Es la marca de los que defienden acabar con el robo que sufrimos los valencianos mando quién mando en Madrid. Es la marca de la gente que lleva tiempo luchando y partiéndose la cara por el progreso y para acabar con la corrupción”.

Desde Compromís per la Vall han querido señalar la importancia de conseguir que el Ayuntamiento vire a la izquierda y de acabar con las políticas del Partido Popular, que sólo benefician a unos pocos. El candidato a la alcaldía por Compromís ha afirmado que “hace falta política social. Dedicarnos a la gente que lo está pasando más mal. Y hace falta que el cambio venga de la mano de manos libres y de manos limpias como las de Compromís per la Vall”.

Compromís per la Vall invita a todo aquel que quiera luchar honestamente por el cambio a la inauguración, que será sábado 31 a las 20:30. Antes se realizarán las votaciones de las primarias para elegir candidatos de Compromís a las Corts. Más de 100 personas entre afiliados y simpatizantes votarán en la Vall.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *