COMPROMÍS PER LA VALL DEMANÀ EL 12 DE JUNY FUMIGAR EL POBLE, LA SOLUCIÓ APLEGA TARD.

Compromís per la Vall va presentar el passat 12 de juny una instància a l’Ajuntament amb la intenció de reclamar una sèrie d’actuacions per fer millor la vida de la ciutadania vallera durant l’estiu. La proposta de Compromís demanava que es fumigara davant l’amenaça a la salut pública que suposen els escarabats americans, la neteja dels horts abandonats més propers al nucli urbà i una campanya de conscienciació per tal que els amos dels gossos es facen càrrec dels seus excrements.

El portaveu de Compromís per la Vall, Jordi Julià ha valorat de manera positiva “encara que amb retard” la decisió de l’Ajuntament de fumigar. En opinió de Julià el fet de fumigar ben entrat l’estiu ha provocarà de manera segura que la campanya siga menys efectiva, ja que les plagues ja poden haver entrat en molts habitatges i haver-se instal·lat allà. “A més encara caldria solucionar el problema dels horts abandonats que estan a la vora del nucli urbà, ja que més enllà dels incendis que es poden provocar i poden afectar immobles, són un niu de rates”.

Des de Compromís volem instar a l’Ajuntament a continuar escoltant a la ciutadania i a les instàncies que el poble presenta a l’Ajuntament, ja que molts dels regidors públics desconeixen la realitat urbana i viuen en un món paral·lel meravellós i fantàstic. Compromís per la Vall espera que l’Ajuntament actue davant el problema dels horts abandonats vora el nucli urbà i que també treballe en positiu i conscienciant per tal que acabe el problema dels excrements de gossos al carrer.

COMPROMÍS PER LA VALL PIDIÓ EL 12 DE JUNIO FUMIGAR EL PUEBLO, LA SOLUCIÓN LLEGA TARDE.

Compromís per la Vall presentó el pasado 12 de junio una instancia al Ayuntamiento con la intención de reclamar una serie de actuaciones para hacer mejor la vida de la ciudadanía vallera durante el verano. La propuesta de Compromís pedía que se fumigara ante la amenaza a la salud pública que suponen las cucarachas americanas, la limpieza de los huertos abandonados más cercanos al casco urbano y una campaña de concienciación para que los amos de los perros se hagan cargo de sus excrementos. 

El portavoz de Compromís per la Vall, Jordi Julià ha valorado de manera positiva “aunque con retraso” la decisión del Ayuntamiento de fumigar. En opinión de Julià el hecho de fumigar muy entrado el verano ha provocará de manera segura que la campaña sea menos efectiva, puesto que las plagas ya pueden haber entrado en muchas viviendas y haberse instalado allá. “Además todavía habría que solucionar el problema de los huertos abandonados que están al lado del casco urbano, puesto que más allá de los incendios que se pueden provocar y pueden afectar inmuebles, son un nido de ratas”. 

Desde Compromís queremos instar en el Ayuntamiento a continuar escuchando a la ciudadanía y a las instancias que el pueblo presenta en el Ayuntamiento, ya que muchos de los concejales desconocen la realidad urbana y viven en un mundo paralelo maravilloso y fantástico. Compromís per la Vall espera que el Ayuntamiento actúe ante el problema de los huertos abandonados borde el casco urbano y que también trabajo en positivo y concienciando para que acabe el problema de los excrementos de perros en nuestras calles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *