COMPROMÍS LAMENTA L’ACOMULACIÓ DE FEM ALS CARRERS DE LA VALL D’UIXÓ.

“Ja no és sols un problema d’imatge del poble, també està en joc la salut” ha manifestat el portaveu local Jordi Julià.
Compromís per la Vall ha lamentat la situació en què es troba la recollida de fems de la Vall actualment. Muntonades de fem s’acomulen en els carrers, i els contenidors, d’orgànic, però també de vidre i cartó, estan dies sense recollir i acomulen fem al seu voltant. És una situació que en opinió del portaveu de la coalició, Jordi Julià, afecta la imatge del poble quant al turisme: “no es pot apostar pel turisme mentre els carrers estan plens de brutícia” i que a més, en l’opinió de la formació valencianista, podria comportar “problemes de salut. Si l’any passat la plaga de panderoles fou escandalosa enguany sols podem esperar més quan arribe l’estiu”.
En opinió de la coalició cal que la recollida de fem es faça d’una manera més eficient i que no s’oblide que és clau per a no lamentar problemes de sanitat en el futur. Julià ha lamentat, a més, “l’estratègia política” dels populars que “han fet com que baixen la taxa de fem quan fa dos anys vam passar de tindre una taxa anual a tindre dos igual de cares a l’any”. Una mesura, han manifestat des de Compromís, és una maniobra política per tractar d’amagar que el Partit Popular des del seu govern ha portat al poble de la Vall més impostos i més brutícia, el contrari d’allò que havien promés.
Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *