El diputat de Compromís Josep Maria Pañella visita la Vall d’Uixó per a recollir les demandes de la comunitat educativa

El proper dimecres 29 de maig a les 19:30 el diputat de Compromís exposarà al Centre Social les Llimeres el treball de Compromís en matèria d’educació i recollirà demandes de la comunitat educativa.

Seguint la seua línia de treball de baix cap a dalt la formació valencianista recollirà queixes de la comunitat educativa de la Vall d’Uixó. L’objectiu de Compromís és establir un diàleg que permeta denunciar, per tal que conste, quines mancances presenten els centres educatius de la Vall.

Compromís ja ha presentat diverses iniciatives a les Corts Valencianes sobre el deficient estat que presenten les infraestructures educatives del poble de la Vall i repartirà un dossier amb estes a aquells interessats i interessades que s’apropen a l’acte.

Però, no només serà un acte on el diputat expose el treball de Compromís en este aspecte, ja que es prendrà nota de totes les queixes sobre l’estat físic i de personal dels centres educatius per tal de demanar a les Corts Valencianes que se solucionen. És clau acudir per tal que les deficiències educatives siguen denunciades per tal d’evitar que es produisquen situacions perilloses com les que han arribat a afectar últimament centres del nostre país.

cartell 29 maig

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *