Compromís per La Vall d’Uixó denuncia en un vídeo l’estat dels polígons del municipi

Compromís per La Vall d’Uixò ha elaborat un vídeo que critica l’estat dels polígons industrials del terme municipal de La Vall.

L’objectiu d’aquest vídeo és demostrar que no es van fer les coses com calia i que han sigut urbanitzats molt més terrenys dels necessaris. Els anteriors equips de govern han deixat campar als constructors sense control, fent que el xicotet llaurador de La Vall tinguera que pagar el cost de les urbanitzacions.

“Ara ni hi ha construcció, ni hi ha terra. És una mostra més d’on te dirigida la mirada l’Ajuntament…, mai al poble, mai al ciutadà…”, ha declarat el secretari local i portaveu de Compromís per La Vall d’Uixò, Jordi Julià.

“L’avarícia dels constructors ha comptat amb el beneplàcit de l’Ajuntament i ha deixat el nostre poble en un estat lamentable. Contemplant el resultat, més que una explosió immobiliària, açò pareix una explosió atòmica”, ha sentenciat el portaveu.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *