Presentació del llibre “La Segona República a Castelló: una memòria històrica positiva”

Compromís per la Vall organitza la presentació del llibre “La Segona República a Castelló: una memòria històrica positiva” del doctor Vicent Grau i editat per la Universitat Jaume I. El treball de Grau ajuda a dignificar la memòria de la República front a les intoxicacions de la historiografia franquista. La República a Castelló és analitzada i comentada per l’autor, que en destaca l’època daurada que van viure la cultura i la democràcia en este fascinant període històric.

Vine a escoltar a l’investigador Vicent Grau, una veu autoritzada en l’estudi de la República a les nostres terres i membre fundador del Grup d’Estudis d’Història Local i Fonts Orals de la Universitat Jaume I.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *