Compromís denúncia que el Consell responsabilitza a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó de la paràlisi de l’Hospital

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra va presentar un seguit de preguntes al voltant del futur de l’Hospital dela Vall d’Uixó, el qual, a pesar de tindre des de fa anys maqueta feta i panell gegantí anunciant les  obres, i ser promesa electoral del PP des de fa anys, continua  paralitzat

Oltra va preguntar al Conseller Rosado si consideravala Conselleriade Sanitat que eixe centre era necessari per a les demandes de la zona, si té previstla Conselleriadur endavant el projecte i construcció dela Valld’Uixó durant la present legislatura, i quines són les previsions temporals que es barallen

Igualment, la diputada de Compromís va preguntar si s’han cedit els terrenys per a la construcció d’esta instal·lació sanitària per part de l’ajuntament i en cas negatiu, saber quins problemes o tràmits queden pendents.  Oltra també va incidir en preguntar qui es farà càrrec de les despeses d’urbanització dels terrenys on s’ha d’ubicar el futur hospital dela Valld’Uixó, i saber si té signadala Conselleriaalgun conveni, protocol, o qualsevol altre tipus de document amb l’ajuntament dela Vallper tal de portar endavant tots els tràmits administratius i legals per realitat aquesta infraestructura

La resposta, donada ara pel Conseller Rosado és clara ja que diu “ la Conselleria no té previst abordar les obres del nou Hospital de la Vall d’Uixó a curt termini” i diu que hi ha un compromís perquè totes les infraestructures sanitàries inicialment previstes es vagen portant a terme, afirmació que es queda en abstracte sense cap concreció.

El Conseller diu que “ en el cas de la Vall d’Uixó, la Generalitat continua treballant en la dotació de sòl per a la construcció. A hores d’ara, l’Ajuntament no ha dut a terme la transmissió lliure  de càrregues i servituds de la parcel·la. La urbanització de la parcel·la no és competència de la Conselleria “  per acabar dient que “ no es veu justificat que l’obra es prioritze respecte a altres obres ja planificades i que considerem més urgents

D’açò es corrobora el nul interès del PP en complir la seua promesa electoral amb el municipi, i la inactivitat que ha tingut el PP dela Vall, que governa des de 2007 en cedir el sòl per fer l’Hospital

Oltra ha avançat que si com es preveu, en els comptes autonòmics no hi ha cap partida per la construcció de l’Hospital, des de Compromís es presentarà una esmena exigint-la.

 

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *