Mònica Oltra pregunta a les Corts Valencianes sobre l’hospital de la Vall

La diputada de Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra ha preguntat al Consell si la Conselleria de Sanitat considera necessari este hospital (la Vall d’Uixó té més percentatge de malalts que Borriana o Vila-real) i si té previst portar endavant el projecte durant esta legislatura. Així mateix, Mònica Oltra ha demanat que el govern valencià indique quins són els terminis temporals que actualment es barallen. La diputada ha preguntat quins són els tràmits que queden pendents abans de començar l’obra.

Cal recordar que recentment s’ha descobert que la maqueta inaugurada per Francisco Camps, Isabel Bonig i Óscar Clavell fou realitzada amb restes d’altres maquetes d’hospitals i que no responia a una visió del projecte de l’hospital quan estiga acabat. Així mateix, abans d’eleccions locals i autonòmiques un cartell de quasi 60.000 euros es va col·locar a la zona on, suposadament, es construirà l’hospital.

Compromís per la Vall demana una planificació seriosa, com li pertocaria a un govern responsable i preocupat pels problemes pels ciutadans i les seues necessitats. A més, jugar electoralment amb matèria de sanitat i incomplir les promeses que es fan relacionades amb la salut són línies del sentit comú que mai s’haurien de passar.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *